27 oktober 2013
13:00

IF Lokomotiv Blackeberg

Referat: Västerhaninge IF - IF Lokomotiv Blackeberg

Västerhaninge började med en handicapstraff men Lokomotivs målvakt räddade Muckes skott så det stod 0-0 när matchen startade.
Västerhaninge tog kommandot direkt och Lokomotiv backade hem. I den 12:e minuten en hörna som Hallman skarvar vidare och Fuad trycker in ledningsmålet. Västerhaninge fortsatte att dominera spelbilden. I den 30:e var det dags igen. Hallman en boll från backlinjen, Mucke tar löpningen och när Lokomotivs back spelar lite snålt bak till egen målvakt är Mucke där. Ett ihopslag som Mucke vinner med öppet mål som följd, 2-0. I den 34:e Adam igenom rundar målvakten pass av Ümit öppet mål fram till 3-0 och matchen känns avgjord.

Andra halvlek Västerhaninge försöker spela av tiden. I den 70:e reducering 3-1. Nu höjer sig Västerhaninge. Oktay 4-1 i den 77:e pass av Mohammed. 5-1 Adam pass av Jalle. 6-1 Mucke igen, en riktig striker , håller ifrån sig två försvarare och trycker upp bollen i nättaket pass av Jimmy. Nille gör 7-1 i den 89:e pass av Mohammed.

Västerhaninge gjorde en riktigt bra match nu väntar en lång vintersäsong, kul att vi är kvar i cupen och kan se fram emot tävlingsmatcher tidigt på säsongen.

Statistik: Avslut totalt: VIF- Lokomotiv 17-10 Avslut på mål: VIF- Lokomotiv 10-10 Hörnor: VIF- Lokomotiv 3-5